WHIRLPOOL MAX34FW Mikroovn

(4.3) 16 anmeldelser
Score
82
100

PrissammenligningPrishistorikk

Prisfakta: Prisen er 102 kr høyere enn gjennomsnittet i de 10 siste ukene.

Prisfakta: Prisen er 102 kr høyere enn i forrige uke.

Prisfakta: Prisen er den høyeste på 10 uker

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataene er basert på de forhandlere som vises på siden.


Se alle spesifikasjoner

Rankings


 Nr. 1 ut av 2


 Nr. 12 ut av 22


Specified preset not found

Anmeldelser av WHIRLPOOL MAX34FW

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.28) basert på 16 anmeldelser 

Amazon.de
(5.00) 1 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk netthandelsvirksomhet.


Whiteaway.com
(4.50) 11 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Elgiganten.dk
(3.50) 4 anmeldelser

Elgiganten.dk er et dansk varehus, med salg på nettet og i Elgiganten-butikker.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.

WHIRLPOOL MAX34FWBOSCH BFL634GB1SHARP R-742WWSharp R200BKWSCANDOMESTIC MIG20
Score
82 100
90 100
88 100
88 100
88 100
(4.3)
16 anmeldelser
(4.5)
53 anmeldelser
(4.4)
552 anmeldelser
(4.4)
461 anmeldelser
(4.6)
20 anmeldelser
Pris 1.499 kr 5.795 kr 1.409 kr 953 kr 699 kr
Testresultater

Beskrivelse av WHIRLPOOL MAX34FW

Whirlpool MAX34FW er en mikrobølgeovn med et litt annerledes design. Som du ser på bildene så har den formen av en mikrobølgeovn, men med en litt unik stil. Ikke at det er så negativt i utgangspunktet, da hvitevarer har en tendens til å se likedanne ut. Det får du ikke med Whirlpool MAX34FW, som er en mikrobølgeovn tilpasset en liten familie, eller om du kanskje bor i en liten leilighet hvor du ikke får plass til noe større. Da det er en frittstående mikrobølgeovn så kan du også legge den der den passer deg, og den ser like fin ut hvor enn den står. Den fordelen for du ikke med alle mikroer, spesielt de som er innebygde som kommer uten topplate.

Det at den er liten betyr naturligvis også at ovnsrommet er mindre enn vanlig, og på Whirlpool MAX34FW er den enda mindre enn andre små modeller. Her er ovnsrommet på 13 liter, og selv om det er nok for de aller fleste ting du vil sette i, så er det igjen noen retter og produkt du kanskje ikke får plass til eller som du må dele opp. Med 13.21 kg så veier den litt mer enn andre lignende modeller, men ikke så mye at det bør være noe problem å flytte på den om du vil ha den en annen plass eller må frigjøre et område.

Tekniske spesifikasjoner og funksjoner hos Whirlpool MAX34FW

Whirlpool MAX34FW har en mikrobølgeeffekt på 700 watt, 100 watt mindre enn hva man finner på mange andre mikroer. Men det den har er Jet DeFrost som er et patentert tiningssystem, hvor du kan tine matvarer opp til 7 ganger raskere enn du kan med andre maskiner. Det er utrolig nyttig om du har hastverk eller om du virkelig er sulten. I tillegg har Whirlpool MAX34FW noe som heter Jet Start som gjør at mikroen starter på full styrke i 30 sekunder. Igjen, veldig nyttig når du vil lage maten raskt.

Den har også noe som heter 3DRY Technology som gir en jevn varmesirkulasjon takket være et distribusjonssystem av varmen som er tredimensjonalt. Det betyr at hele området på tallerkenen blir varmet samtidig, og ikke bare fra oversiden og ned, som eldre mikroer hadde en tendens til å gjøre.

På mange måter så blir denne da en ganske familievennlig mikrobølgeovn, fordi den tilrettelegger for at du skal kunne forberede mat raskt og effektivt, spesielt nyttig om du har små barn. Den har også barnesikring som gjør at det ikke er mulig for barn å åpne den og rekker inn med hendene. I tillegg så er størrelsen ideell for en mindre familie, og alt dette sammen gjør det til et godt produkt for små familier.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...