SHARP R-742WW Mikroovn

(4.4) 552 anmeldelser
Score
88
100

PrissammenligningPrishistorikk

Dagens priser 

Denne forhandlerlisten inneholder annonsekoblinger.
1 409 kr. Til butikk
1 409 kr. Til butikk
1 409 kr. Til butikk
Prisfakta: Prisen har ikke vært lavere i mer enn 8 uker.
Prisfakta: Prisen har ikke vært lavere i mer enn 8 uker.

Prisfakta: Prisen er 28 kr høyere enn gjennomsnittet i de 10 siste ukene.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataene er basert på de forhandlere som vises på siden.


Se alle spesifikasjoner

Rankings


 Nr. 1 ut av 6


 Nr. 2 ut av 22


Specified preset not found

Anmeldelser av SHARP R-742WW

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.39) basert på 552 anmeldelser 

Amazon.co.uk
(3.60) 16 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk netthandelsvirksomhet.


Amazon.de
(4.40) 517 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk netthandelsvirksomhet.


Whiteaway.com
(4.70) 19 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.

SHARP R-742WWBOSCH BFL634GB1Sharp R200BKWSCANDOMESTIC MIG20Severin MW 7890
Score
88 100
90 100
88 100
88 100
87 100
(4.4)
552 anmeldelser
(4.5)
53 anmeldelser
(4.4)
461 anmeldelser
(4.6)
20 anmeldelser
(4.4)
517 anmeldelser
Pris 1.409 kr 5.795 kr 953 kr 699 kr 1.038 kr
Testresultater

Beskrivelse av SHARP R-742WW

Sharp er kjent for sine fantastiske mikrobølgeovner til svært lave priser. Sharp R742WW er ikke noe unntak her. Dette er en fin liten mikrobølgeovn som passer perfekt inn til hybelen, bobilen eller hytta. Her får du alt du trenger i et veldig fint format til en veldig fin pris. I tillegg til å være en veldig fin og praktisk mikrobølgeovn så har den en veldig god grill funksjon på denne ovnen, det gjør at det er svært enkelt

Programmert kokebok

Sharp hjelper deg med å lage mat. Den kommer med noen forhåndsprogrammerte program som gjør det veldig enkelt for deg å lage mat med mikrobølgeovn. Veldig mange tror at det er veldig mye mat som ikke kan tilberedes i mikrobølgeovnen men ofte så er grunnen til det at folk bruker dem feil. Sharp vet at det dette kan være vanskelig og de har dermed forhåndsprogrammert en kokebok. Det betyr at du enkelt kan finne et ikon som passer med maten din og den vil hjelpe deg med å sette riktig temperatur.

Elegant design

Sharp har med denne mikrobølgeovnen vist at de virkelig har et øye for detaljer. Dette er en mikrobølgeovn som har alle funksjoner til en mikrobølgeovn men som ser ut som en vanlig ovn. Den er laget av gode materialer som gjør at du kan være sikker på at den kommer til å tåle daglig bruk.

Hva skiller Sharp sin mikrobølgeovn fra andre mikrobølgeovner?

Dette er en standard mikrobølgeovn men den likevel ganske unik når det kommer til pris. Det er ikke veldig mange andre som har samme funksjoner, kan stå fritt i kjøkkenet til den samme prisen som denne Sharp R742WW. Den har i tillegg en ganske unik grill-funksjon som veldig få mikrobølgeovner har. Denne funksjonen gjør at du kan lage mat uten at det føles som kokt eller fuktig som veldig mange opplever når de lager mat i mikrobølgeovnen. Hvis du ønsker å kontrollere varmen selv så har du selvfølgelig flere effekttrinn som gjør dette mulig.

Hvem passer Sharp R742WW for?

Dette er en mikrobølgeovn som passer i de fleste kjøkken hvor man har  litt ledig plass. Her har du alle funksjoner du trenger og den kommer i et veldig enkelt elegant design. Dette er en mikrobølgeovn som er enkel å håndtere og passer derfor til alle.

Hva sier andre om Shark R74WW?

Dette er en mikrobølgeovn som er svært populær. Grunnen til det virker å være at folk er ganske imponert over designet og alle funksjonene den har. Dette er jo ikke en stekeovn men den har veldig mange gode kvaliteter som gjør at kundene er svært fornøyde med den. Flere påpeker at den er enkel å håndtere og at den leverer svært gode resultater når det skal lages mat.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...